Siirry sisältöön

Käytetyt moottoripyörät ja mönkijät, Kokkola

Tutustu Kasitien Auton käytettyjen moottoripyörien ja mönkijöiden valikoimaan! Meiltä löydät huolletut ja hyvässä kunnossa olevat ajoneuvot. Moottoripyörille ja mönkijöille voit tilata myös toimituksen kotiin asti.

Jos upotus ei näy, katso moottoripyörät ja mönkijät suoraan nettiauton sivuilta. Syötettä käyttäessä paina haluamaasi kohtaa hieman pidempää avataksesi sen.

Mönkijät ja moottoripyörät, Kokkola

Kasitien Auton valikoimaan kuuluu laaja vaihtuva valikoima laatumerkkisiä mönkijöitä ja moottoripyöriä. Myynnissä olevat pyörät ja mönkijät huolletaan ja tarkistetaan huolellisesti. Tämänhetkisen valikoimamme ja ajoneuvojen tiedot löydät nettisivuiltamme, minkä lisäksi myyntitiimimme vastaa mielellään kysymyksiisi.

Tutustu valikoimaamme ja tule käymään paikan päällä! Tarjoamme myös moottoripyörille ja mönkijöille toimituspalvelua kotiovelle paikkakunnasta riippuen. Ota yhteyttä!

Moottoripyörä rahoituksella

Moottoripyörän ostaminen onnistuu myös ajoneuvorahoituksella – saat edullisen rahoitustarjouksen myös ilman käsirahaa. Lue lisää aiheesta rahoituksesta palveluntarjoajien sivuilta: SveaSantander, Bigbank, Lähitapiola rahoitus.

Myy mönkijä tai moottoripyörä meille!

Ostamme käytettyjä mönkijöitä ja moottoripyöriä. Ostamme myös vaihdossa moottoripyöriä ja mönkijöitä, joten pyydä tarjous! Saat meiltä kilpailukykyisen hintatarjouksen ilmaiseksi ja nopeasti. Myyntiprosessi sujuu näppärästi ja vaivattomasti.