Siirry sisältöön

Vaihtokoneet, Kokkola

Kasitien Autosta löytyy kattava valikoima käytettyjä traktoreita, kuorma-, paketti- ja lava-autoja sekä muita koneita. Löydät laadukkaat työkoneet hyvään hintaan meiltä. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä!

Jos upotus ei näy, katso vaihtokoneet suoraan nettiauton sivuilta. Syötettä käyttäessä paina haluamaasi kohtaa hieman pidempää avataksesi sen.

Konemyynti, Kokkola

Kasitien Autosta löytyy vaihtoautojen lisäksi myös hyväkuntoisia ja laadukkaita käytettyjä koneita, telineitä sekä kuorma- ja pakettiautoja. Valikoimamme vaihtelee aina tarjonnan mukaan – nettisivuiltamme löydät aina päivitetyt tiedot sekä aina voit tulla paikanpäälle tutustumaan tuotteisiin ja kysymään päivän tarjoukset. Meiltä löydät esimerkiksi erilaiset perävaunut ja telineet, maanmuokkauskoneet, traktorit sekä lava-autot.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kiinnostavista koneista myyntitiimiltämme!

Rahoitustarjous

Vaihtokoneen hankinta onnistuu kätevästi myös rahoituksella. Moni rahoitusyritys tarjoaa ajoneuvorahoitusta sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Lue lisää aiheesta palveluntarjoajien sivuilta: SveaSantander, Bigbank, Lähitapiola rahoitus.

Yrityskäytössä olevat hyötyajoneuvot oikeuttavat alv-vähennykseen

Meillä on myös kattava valikoima hyötyajoneuvoja, jotka sopivat arvonlisäveron vähennyksen oikeuttavaan käyttöön.  Lue lisää arvonlisäveron vähennyksestä täältä.

Valikoimaamme kuuluu henkilö-, kuorma- ja pakettiautoja, jotka sopivat erinomaisesti erilaisten yritysten ALV-vähennyskelpoisiksi hyötyajoneuvoiksi.

Ostamme käytettyjä koneita

Myy meille hyväkuntoinen ja toimiva kone! Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen hintatarjous koneellesi. Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen ja myyt koneesi eteenpäin helposti. Myynnin yhteydessä voit myös vaihtaa koneesi uuteen – meillä on kattava valikoima erilaisia koneita ja ajoneuvoja!